AnaSayfa / Genel / Kahve falında anahtar sallamak

Kahve falında anahtar sallamak

Kahve falında anahtar sallamak stresli günler yaşaması yüzünden de moralsiz olacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, alışkanlıklarını değiştirmek zorunda kalacağı gibi, konforundan da ödün vereceğine, bundan sonraki yaşamında hiçbir şeye aldırış etmeden, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına, ekmeksiz ve aşsız kalacağına, ödeme güçlü çekeceğine, kabuslarla dolu geceler geçireceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında anahtar sallamak gördüyseniz:

  • Evinizi, yaşadığınız yeri ya da yaşam tarzınızı ilgilendiren değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında anahtar sallamak yüzünün gülmeye başlayacağına, şansının ve bahtının açılacağına, yükünün hafifleyeceğine, maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında ayaklarını sallamak elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine, hayırlı yollara gireceğine, kazançlı işler yapacağına rivayet eder.

Kahve falında bebeği kucağında sallamak borçları olanların maddi olarak ellerinin genişleyeceği ve tüm para sıkıntılarının sona ereceğine, keder yaşayacağına inanılır.

Kahve falında ayak sallamak yetenekleri ile ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine, zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dişini sallamak aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına, sorunların ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında beyaz mendil sallamak ilerleyeceğine, yükseleceğine, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına, kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğine el sallamak hayallerini ertelemek zorunda kalacağına, şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına tabir olunur.

Kahve falında başbakana el sallamak iş kurmak için kardeşiyle biraraya geleceğine, elde avuçta ne varsa işi ayakta tutmak için elden çıkarılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir