AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişini sallamak

Kahve falında dişini sallamak

Kahve falında dişini sallamak kişinin kötü günler geçireceğine, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, çok büyük tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, rakiplerin üzüleceği bir adım atılacağına, huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, iç sıkıntınızın azalacağına, birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, kırmızı uzun elbise ise duyulacak bazı dedikodulardan sonra kişinin özel hayatına daha da dikkat edeceğine yorulur.

Kahve falında dişini sallamak gördüyseniz:

  • Mükemmellik arayışı zaferle sonuçlanabilir.

Kahve falında dişinin salladığını görmek işlerinin yarıda kalacağına, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dişin salladığını görmek dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, zorlukların biteceğine, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına alamet eder.

Kahve falında dişini sallamak kazancının düşeceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında bıçak sallamak ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına, rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına alamet eder.

Kahve falında dut sallamak gülmeye hasret kalacağına, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, başarılarının bir ömür süreceğine, kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına işarettir.

Kahve falında gemiye el sallamak hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine ve bu parayı hayır getirecek işler için kullanacağına, insanların afiyet bulacağına rivayet eder.

Kahve falında ayağında sallamak yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine inanılır.

Kahve falında bebek salladığını görmek geçim sorunuyla karşılaşacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir