AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğine el sallamak

Kahve falında sevdiğine el sallamak

Kahve falında sevdiğine el sallamak kişinin hedeflediği işi alacağına, çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine, büyük üzüntüler olacağına, verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına, kısmetinin açılacağına, büyük bir karar alarak, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına, fal sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine yorumlandığı gibi, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına, her zaman iyilikleriyle anılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğine el sallamak gördüyseniz:

  • Odaklanmanız gerekiyor.

Kahve falında sevdiğine el sallamak gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına, sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında arabadan el sallamak iyi şeyler yaşayacağına, yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına ve bu sayede kariyerinde büyük bir atılım ve değişiklik gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birine el sallamak çok eğleneceğine, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine ve başarılı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında el salladığını görmek parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine, bundan da son derece mutlu olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin el salladığını görmek ticaretinin açılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaratacağına delalet eder.

Kahve falında otobüsten el sallamak mutluluktan ayakların yerden kesileceğine, her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, bu sayede hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına işarettir.

Kahve falında gemiden el sallamak aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında eski sevgiliye el sallamak borçlanılacağına, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir