AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz mendil sallamak

Kahve falında beyaz mendil sallamak

Kahve falında beyaz mendil sallamak çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarının yerini çok mutlu ve sevinçli haberlere bırakacağına, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, geçim zorluğundan kurtulacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, tabiri caizse ağlayıp dövüneceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz mendil sallamak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız size çok şey vaat ediyor.

Kahve falında beyaz mendil sallamak hayatının, düzeninin, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, saadetinin yükseleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mendil sallamak kıdem atlayacağına, işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında elinde mendil sallamak verilen desteklere rağmen bir türlü toparlanılamayacağına, yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz ıslak mendil görmek sıkıntısını ve sorununu bölüşeceğine, pozitif hayat görüşü sayesinde büyük beğeni toplayacağına alamet eder.

Kahve falında siyah beyaz mendil görmek kişinin uğursuzdan, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına, yolunun açık olacağına, başarılarının devamının geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz kağıt mendil görmek attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine, yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine delalettir.

Kahve falında beyaz selpak mendil görmek yüksek mertebeye geleceğine, üzgün ve mutsuzsa çok mutlu olacağı haberler alıp keyifleneceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz mendil yıkamak yaşlılığında da rahat edeceğine, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir