AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebeği kucağında sallamak

Kahve falında bebeği kucağında sallamak

Kahve falında bebeği kucağında sallamak kafasını ve gündemini sürekli olarak karıştırıp duran bu konudan ilelebet kurtulacağına, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, çabalarının boşa çıkacağına, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, rızık eksikliği yaşayacağına, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine, iş yerinde uzun zamandan beri çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, hastalıklarının iyileşeceğine, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bebeği kucağında sallamak gördüyseniz:

  • Ticari veya sağlık başlıkları altında ele alınabilecek konularda tartışmalar söz konusu olabilir.

Kahve falında bebeği kucağında sallamak güç kaybedeceğine, borçlarının kendisini çok aşacağına, maddi sorunlar olmadan, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bebeği beşikte sallamak dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına, elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, keyfinin, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bebeği ayağında sallamak ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, her türlü onur, şeref ve haysiyetin artacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında bebek sallamak etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına, kederini, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına tabir olunur.

Kahve falında erkek bebek sallamak verilen sözlerin yerine getirileceğine, iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına rivayet eder.

Kahve falında bebek salladığını görmek tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, bir sebeple bazı sorunlarla muhatap olacağına işaret eder.

Kahve falında erkek bebeği sallamak maddi anlamda zarar edeceğine, üzüleceğine, yıpranacağına, büyük başarılara imza atılacağına,  gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine işaret eder.

Kahve falında birinin bebek salladığını görmek ortamın bir hayli gerileceğine, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir