AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayaklarını sallamak

Kahve falında ayaklarını sallamak

Kahve falında ayaklarını sallamak aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine, mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına, kazancının yakın zaman içinde gitgide daha da azalacağına, borcunu ödeyeceğine ve bundan sonrası için birikim yapabilecek güce sahip olacağına, zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, fal sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, korkularını yeneceğine, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına, düşmanlarının güçleneceğine, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında ayaklarını sallamak gördüyseniz:

  • Uzlaşmacı olmanız durumunda ilişkilerinizi dengede tutabilirsiniz.

Kahve falında ayağımda bebek salladığını görmek hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında ayak sallamak hastalıkların biteceğine, gözyaşının dineceğine ve falı kapatan kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına, atılan adımların ve ele geçen fırsatların pek kazanç getirmeyeceğine işarettir.

Kahve falında bebeği ayağında sallamak geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayağını sallamak verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına yarayanların ise çok kazanç getirmeyeceğine, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayaklarını sallamak elinde bulunan imkânların pek hayırlı olmayacağına, elinin bollaşacağına, rızkının genişleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayaklarında bebek sallamak kafasına ve kalbine göre bir kimse ile tanışacağına, artık rahat bir nefes alacağına alamet eder.

Kahve falında ayağında bebek salladığını görmek bolluğa kavuşacağına, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayağında sallamak Allah’ın lütuflarını bulacağına, şifa göreceğine, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine ancak bir süre sonra sular durulduğunda yeniden sakinleşerek, sonuçtan memnun kalacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir