AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayak sallamak

Kahve falında ayak sallamak

Kahve falında ayak sallamak amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına, sıkıntılı ve sorunlu kişilerin neden olabilecekleri sorunlara karşı hayattan çıkarılacağına, akrabalarla küslüklerin sona ereceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına, elinde bulunan ve kendisini çok daha zor durumlarda idare etmesi için sakladığı bir miktar parayı yeni işi için harcayacağına tabir olunur.

Kahve falında ayak sallamak gördüyseniz:

  • Size sunabileceği şeyler olan eskiden tanıdığınız kişilerle bağlantı kurabilir veya biraraya gelebilirsiniz.

Kahve falında bebeği ayağında sallamak arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, sevinç, mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına tabir olunur.

Kahve falında ayağında bebek salladığını görmek yüzlerinin gülmesini sağlayacağına, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayaklarını sallamak can sıkıntısının geçeceğine, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında ayaklarında bebek sallamak deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, onlar sayesinde moral bulacağına alamet eder.

Kahve falında ayağımda bebek salladığını görmek farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine işarettir.

Kahve falında ayağını sallamak ayaklandıracağına, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına işarettir.

Kahve falında ayak sallamak bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine, eşinden yana huzurlu olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayağında sallamak daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir