AnaSayfa / Genel / Kahve falında başbakana el sallamak

Kahve falında başbakana el sallamak

Kahve falında başbakana el sallamak çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine, esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, neşe içinde olacağına, işlerinde istediği bereketi, verimi ve başarıyı yakalayacağına, tartışmaların kavgaya döneceğine, yaşam standartlarını yükselteceğine, hayattan bıkmasına neden olacağına, onu isyan noktasına getireceğine, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına inanılır.

Kahve falında başbakana el sallamak gördüyseniz:

  • Gelişme kaydedilebilecek ya da güçlendirilmesi gereken konular ön plana çıkıyor.

Kahve falında başbakana el sallamak hayatını ailesine adayacağına, sonradan da aslında kendini bu denli yıpratmasını gerektirecek kadar kötü bir şey olmadığını anlayacağına işarettir.

Kahve falında ölmüş birine el sallamak herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine, dinine bağlı kalacağına işarettir.

Kahve falında el salladığını görmek çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine, mal mülk sahibi olunacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine inanılır.

Kahve falında birinin el salladığını görmek zorlukların baş göstereceğine, işlerinin hızlanacağına delalettir.

Kahve falında balkondan el sallamak en sıkıntılı anında bile bir çıkış yolu bulacağına, eğer hayırlı bir şey değilse sıkıntı çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında el sallamak aile hayatında üzücü ve can sıkıcı şeyler yaşayacağına, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına işarettir.

Kahve falında gemiden el sallamak büyük maddi ve manevi zarara uğrayacağına, özellikle uzun zamanlar kişinin el açıp dua ettiği, olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına rivayet eder.

Kahve falında otobüsten el sallamak hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, hem de yeni mülkler satın alacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir