AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizde ayaklarını ıslatmak

Kahve falında denizde ayaklarını ıslatmak

Kahve falında denizde ayaklarını ıslatmak iş hayatında meydana gelen bir sorunun daha kötü bir hal alacağına, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına, fal sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, sağlık konusunda da bazı endişelere kapılacağına, bolluk içine olacağına, gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine ancak bu kişinin herhangi bir yardımda bulunmayacağına rivayet eder.

Kahve falında denizde ayaklarını ıslatmak gördüyseniz:

  • Düşünmeden tepki vermeyin.

Kahve falında denizde ayaklarını ıslatmak baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında denize girip ıslanmamak söylediklerinin çıkacağına, yorulacağına ve neredeyse mağlubiyetle burun buruna geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında denizde ıslanmamak aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, rakiplerini alt edeceğine, karlı işler alacağına delalet eder.

Kahve falında denizde yüzmek ve ıslanmamak helal kazanç elde edileceğine, eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına delalettir.

Kahve falında denizde ayaklarını yıkamak kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine delalettir.

Kahve falında ayakları denize sokmak üzüntü yaşamaya, aile bireyleri arasında zaman zaman başgösteren tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında denizde ayak yıkamak artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, çok büyük bir rahatlık yaşanacağına, borcu olan kişiler için kolayca borcunu ödeyebileceğine inanılır.

Kahve falında ayaklarını denize sokmak başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına, hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir