AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizde yüzmek ve ıslanmamak

Kahve falında denizde yüzmek ve ıslanmamak

Kahve falında denizde yüzmek ve ıslanmamak şansın ve kısmetin açık olacağına, başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına, hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına, kafasındaki sorunları çözeceğine, kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, yaşanan kırgınlıkların, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine, hoş muhabbette olacağına, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında denizde yüzmek ve ıslanmamak gördüyseniz:

  • Ertelemeler, rötarlar, iptaller söz konusu olabilir.

Kahve falında denizde yüzmek ve ıslanmamak ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, yorulacağına ve neredeyse mağlubiyetle burun buruna geleceğine işaret eder.

Kahve falında denizde ayaklarını ıslatmak hayatın fal sahibine güleceğine, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında denize girip ıslanmamak moralinin bozulacağına, ağız tadının, keyfin ve huzurun yerinde olacağına yorulur.

Kahve falında denizde ıslanmamak yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına alamet etmektedir.

Kahve falında denizde yüzmekten korkmak maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, yaşadığı zorlukların son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında tuzlu denizde yüzmek geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına, bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine işarettir.

Kahve falında donmuş denizde yüzmek dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına, huzurlu günlerin uzaklaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında oğlunun denizde yüzdüğünü görmek kişinin kendi hayatına yeni yönler vermek adına girişimlerde bulunacağına, yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir