AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizde ıslanmamak

Kahve falında denizde ıslanmamak

Kahve falında denizde ıslanmamak sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, kişinin zor günlerden geçeceğine, sevdiği bir kişi ile girdiği bir ortaklıkla birlikte kazancının artacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına, kariyerinin yükseleceğine ve hayatında dönüm noktası olacak olayların yaşanacağına, daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında denizde ıslanmamak gördüyseniz:

  • Şikayet veya eleştiri çok fazla yapınıza uymadığı için.

Kahve falında denizde ayaklarını ıslatmak sağlıkla ilgili olarak yaşanacak bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına tabir olunur.

Kahve falında denize girip ıslanmamak çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında denizde yüzmek ve ıslanmamak karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, bu sebepten ötürü işlere kısa da olsa bir süre ara verileceğine, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına tabir olunur.

Kahve falında denizde ıslanmamak yokluğa, darlığa düşeceğine, rızkından olacağına, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında suyla ıslatmak huzurunun artacağına, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine işarettir.

Kahve falında saç ıslatmak arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına ve ailesinin de tüm sıkıntılarda kişiye yardım edeceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birini ıslatmak hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine, sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ıslanmış para görmek başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine, yaşadığı sorunların çözümü için çok olumlu adımlar atıp ortaya çıkan üzüntülü durumların son bulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir