AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizde ayaklarını yıkamak

Kahve falında denizde ayaklarını yıkamak

Kahve falında denizde ayaklarını yıkamak böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına ve vakit kaybetmeden müdahale ederek işleri eski haline getireceğine, devlete hizmet etmeye, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, kazanılan başarıları, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir destek verileceğine, işlerini yoluna sokacağına, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine, önünün açılacağına, hayatının güzelleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında denizde ayaklarını yıkamak gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınızı kullanmak hoşunuza gidecek.

Kahve falında denizde ayak yıkamak galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine ve falı kapatan kişinin bunu tecrübe edeceği bir olay yaşayarak, bundan sonra hep başarılı işler yapacağına, imkânsızı başaracağına inanılır.

Kahve falında denizde ayaklarını yıkamak başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine alamet eder.

Kahve falında ayak yıkadığını görmek işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine, başında büyük uğursuzlukların ve şanssızlıkların dönüp durduğuna, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin ayaklarını yıkamak maddi açıdan kötü durumdaysa iyi duruma geleceğine, çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine, üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına yorulur.

Kahve falında suyla ayaklarını yıkamak maddi durumunuz iyiyse işlerinizin kötüleşeceğine, aşırı agresif bir hale gelmesinden dolayı iş ortamında da sorunlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin ayağını yıkamak rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, işleri baltalamaya çalışan kişilere rağmen herkesin dikkatini çekecek çalışmalara imza atılacağına alamet eder.

Kahve falında ayağı yıkamak çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine alamet eder.

Kahve falında akan suda ayak yıkamak geçmişte yaşanan sıkıntılı durumların bundan sonra tekrar etmeyeceğine ve kişinin çok daha mutlu ve huzur dolu bir hayata sahip olacağına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir