AnaSayfa / Genel / Kahve falında denize girip ıslanmamak

Kahve falında denize girip ıslanmamak

Kahve falında denize girip ıslanmamak her işinde iyilikle karşılaşacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına, yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, keyfin ve huzurun yerine geleceğine, hayırlı olayların yaşanacağına, kendisine hayırlı kapıların açılacağına, yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, bekarsa yakında evleneceğine ve mutlu olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında denize girip ıslanmamak gördüyseniz:

  • Geçmişi geride bırakmak için bazı planlarınızı devreye sokmanız gerekiyor.

Kahve falında denizde ıslanmamak dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine ve kendisinin dirayetli bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında denize girip ıslanmamak borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, fedakârlıklar yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında denizde yüzmek ve ıslanmamak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine alamet olan fal, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında denizde ayaklarını ıslatmak gıybet edeceğine, üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine delalettir.

Kahve falında ıspartaya gitmek kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine, herkesin bir adım daha önüne geçmeyi başaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında ıslanmış kedi görmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, zorlukların, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Kahve falında suyla ıslatmak rahatının ve sağlığının bozulacağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yatağa ıslatmak sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına, borçlarının büyük bir kısmını ödeyerek ferahlığa çıkacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir