AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizde ayak yıkamak

Kahve falında denizde ayak yıkamak

Kahve falında denizde ayak yıkamak zorlukların ve problemlerin atlatılacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, ekonomik gücün çoğalacağına, mutluluk verici olayların yaşanacağına, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine, hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında denizde ayak yıkamak gördüyseniz:

  • Rekabet ortamları veya mücadele gerektiren durumlar söz konusu olabilir.

Kahve falında denizde ayaklarını yıkamak kazancının günden güne arttıracağına, kime gideceğine rivayet eder.

Kahve falında denizde ayak yıkamak kırk yıllık hatırı bir kelime ile sileceğine, bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çeşmede ayak yıkamak kimseyle konuşmaz olacağına, şansının her zaman yaver gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayakları suyla yıkamak kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına yorulur.

Kahve falında ayağını yıkadığını görmek yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına, yorucu geçen bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında ayak kiri yıkamak alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölü ayağı yıkamak başarılarının ve zaferlerinin çoğalacağına, fırsatların elden kaçırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendi ayağını yıkamak uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, stresten ve sinirden uzak bir hayat seçeceğine ve kendisine çok iyi baktığı, dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına, çok istediği bir mevkiye yakın bir zaman içinde terfi edeceğine ve aile hayatında yaşanan sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir