AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakları denize sokmak

Kahve falında ayakları denize sokmak

Kahve falında ayakları denize sokmak bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, içine düştüğü zor durumu kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, yaşam standartlarını yükselteceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, niyetini ve kalbini bozmayan fal sahibinin geçmişi unutturacak iyi haberler alacağına, parasal krizler yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayakları denize sokmak gördüyseniz:

  • Yakınınız olan yaşlı bir bayan yüzünden bazı sıkıntı veya üzüntüleriniz olabilir.

Kahve falında ayaklarını denize sokmak ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında denize ayaklarını sokmak sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına, hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında denize ayakları sokmak elinden hiç bir şey gelmeyeceğine, sağlığının ve moralinin bozulacağına, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine işaret eder.

Kahve falında ayakları denize sokmak aradaki buzları eriteceğine ve barış sağlayacağına, başarısının azalacağına, işindeki verimliliğinin düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında denize ayak sokmak ihtiyacı olan kazanca ulaşacağına, yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayağı denize sokmak hanesine güneş doğacağına, kurtulmak için bazı yollar deneneceğine,  parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında havuza ayaklarını sokmak para hesabı yapmadan her istediğini alacağına, bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dereye ayaklarını sokmak sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine, maddi sıkıntısı olmayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir