AnaSayfa / Genel / Kahve falında halının üstünde yürümek

Kahve falında halının üstünde yürümek

Kahve falında halının üstünde yürümek dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına, gidilecek yönün belirleneceğine, çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına, akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine, maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, önemli kararlar alınacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışacağına, bu kişiler sayesinde gün geçtikçe daha iyi bir duruma geleceğine, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında halının üstünde yürümek gördüyseniz:

  • Belli hedeflerinize giden yolda bazı engellerle veya rahatsız edici durumlarla karşılaşırsanız, büyütmeyin.

Kahve falında halı üstünde yürümek maaşının artacağına, elinin bollaşacağına, rızkının genişleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında halının üstünde yürümek iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında halının üstünde oturmak kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına, mesleki kariyerini daha iyi hale getirmek için bir müddet yurt dışında yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında halı üstünde böcek görmek yakaladığı bu şansın garanti olacağına ve hayat boyu süreceğine, bekarlar için de kalabalık bir ailesi olan kişi ile evlilik gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında halının üstünde uçmak bol nimete kavuşulacağına, artık eskisi gibi sıcakkanlı davranmayacağına ve aralarındaki iyi duyguların neredeyse biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında halının üstünde karınca görmek yakın bir zaman içinde bir evlilik haberi alınacağına, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında denizin üstünde halı görmek girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında halı üstünde karınca görmek bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, çok büyük maddi zarara uğrayacağına, atılan her adımda daha büyük başarılar kazanılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir