AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaya üstünde yürümek

Kahve falında kaya üstünde yürümek

Kahve falında kaya üstünde yürümek eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, hak yolundan ayrılmayacağına, tövbelerinin karşılık bulacağına ve içinin rahata ereceğine, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına, hayat boyu desteği olacağına, fal sahibinin elinin darlaşacağına, neşesinin de yerine geleceğine, daha önce yaşanmış olan kötü olayların kısa zamanda çözüleceğine rivayet eder.

Kahve falında kaya üstünde yürümek gördüyseniz:

  • Bazı konularda başarı şansınızı sorgulayabilir veya belli girişimlerde bulunmanın doğru olup olmayacağına kafa yorabilirsiniz.

Kahve falında kaya üstünde yürümek nezaket sahibi bir kişi olunması sayesinde büyüklerden ve akranlardan saygı görüleceğine, çok büyük sorunlar yaşayıp yakın bir zaman içerisinde çok rahatsız durumlar ile karşı karşıya kalacağına delalettir.

Kahve falında kaya üstünde ev görmek alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakında kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kaya üstünde oturmak çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, bunun için Allah’a şükredeceğine rivayet eder.

Kahve falında kayaların üzerinde yürümek alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına rivayet eder.

Kahve falında kayalarda yürümek dünyanın kendisine galip gelmesine, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kayalıklarda yürümek iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına, itibar kazanacağına ve insanlara yol göstereceğine delalet eder.

Kahve falında kayalıkta yürümek tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına, refah düzeyinin yükseleceğine, hayırlı gelişmeler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kayada yürümek çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, tanıdığı birinin kendi veya haberinin gelmesine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir