AnaSayfa / Genel / Kahve falında deniz salyangozu görmek

Kahve falında deniz salyangozu görmek

Kahve falında deniz salyangozu görmek kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok büyük mutluluk yaşanacağına, büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine, en büyük sorununun bile tatlılıkla hallolacağına, uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, stresten ve sinirden uzak bir hayat seçeceğine ve kendisine çok iyi baktığı, dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına, karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına delalettir.

Kahve falında deniz salyangozu gördüyseniz:

  • İlişkilerde, yeni kimselerle tanışmalar veya bağlantılar görülebilir veya yaşanabilir.

Kahve falında deniz salyangozu görmek yeni bir araba satın alınacağına, işlerin her geçen gün daha başarılı olunacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz salyangoz görmek sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına yorulur.

Kahve falında çok salyangoz görmek iş hayatı ile ilgili çok radikal kararlar alacağına, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine rivayet eder.

Kahve falında salyangoz toplamak kendisine yardım etmesi ve işleri çekip çevirmesi için yanına birkaç personel alacağına, sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine işarettir.

Kahve falında büyük salyangoz görmek büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine, hayatındaki engelleri ve aksilikleri de yok etmiş olacağına işaret eder.

Kahve falında evde salyangoz görmek dostları ile samimiyetini daha fazla ilerleteceğine, yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında saçında salyangoz görmek kazancın yarı yarıya artacağına, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölü salyangoz görmek yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir