AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçında salyangoz görmek

Kahve falında saçında salyangoz görmek

Kahve falında saçında salyangoz görmek ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, çok büyük ve hayırlı bir karar alınacağına, ilişkilerin noktalanacağına, neşesine kavuşacağına, kazancın günden güne düşeceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına, atılacak adımla birlikte çok iyi bir mevkiye giden bir yolun açılacağına, hayatının da deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine, enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına alamet eder.

Kahve falında saçında salyangoz gördüyseniz:

  • Hareketlerinizde kararlı bir şekilde hedefe doğru ilerleyebilirsiniz.

Kahve falında saçında salyangoz görmek yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, ruhunun dinleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında salyangoz yemek şansın önünün kesileceğine çalışmaların kötüleneceğine ve kısmete mani olunacağına, çeşitleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında üzerinde salyangoz görmek bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, gönlünün ferahlayacağına, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz salyangoz görmek işinde zarar edeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, aile bireylerinin de çok sevineceğine delalettir.

Kahve falında kabuklu salyangoz görmek cesaretinin yerine geleceğine, hak yemeyeceğine alamet eder.

Kahve falında salyangoz yediğini görmek başarıların çok kısa bir sürede fal sahibinin kapısını çalacağına, etrafına güzel insanların dolacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çok salyangoz görmek kimseye borçlanmayacağına, çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çok sayıda salyangoz görmek çocukları olması halinde de ideal bir ebeveyn olarak parmakla gösterileceğine, daha çok kazanmaya başlayacağına, çok büyük bir rahatlığa ereceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir