AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük salyangoz görmek

Kahve falında büyük salyangoz görmek

Kahve falında büyük salyangoz görmek memur ise terfi edeceğine veya tayininin çıkacağına, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, işlerinin hafifleyeceğine, hayatının yoluna girmeye başlayacağına, maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, kötü haberler alınacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, diğer aile bireylerinin de işe katılacağına, sevindirici ve mutluluk verici bir şey duymaya işaret eder.

Kahve falında büyük salyangoz gördüyseniz:

  • Her şeyi son derece kolaylaştıracak olan buluş veya fikirler üretmeniz mümkündür.

Kahve falında büyük salyangoz görmek uzun bir süre zorluk çekileceğine, kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına işarettir.

Kahve falında ölü salyangoz görmek malında azalmaya, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine inanılır.

Kahve falında kabuklu salyangoz görmek hayal ettiği bazı şeylere hiçbir sorun yaşamadan kavuşacağına, kafasına takılan, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına yorulmaktadır.

Kahve falında salyangoz yemek sahip olunan makama takılmadan, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine delalet eder.

Kahve falında kabuksuz salyangoz görmek çok zor günler geçirebileceğine ve hayal ettiği şeylerden gün geçtikçe uzaklaşacağına, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine tabir olunur.

Kahve falında salyangoz yediğini görmek çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına, moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine yorulur.

Kahve falında salyangoz kabuğu görmek zarar göreceğini bile bile bazı çalışmalar yapmak için adımlar atacağına, çok büyük fırsatların ele geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında salyangoz öldürmek ettiği dualar sayesinde kurtulacağına, hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir