AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü salyangoz görmek

Kahve falında ölü salyangoz görmek

Kahve falında ölü salyangoz görmek işinde çok önemli noktalara gelmeyi başaracağına, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına, çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına, nimet bolluğu yaşayacağına, iş konusunda da yüzünün gülmeyeceğine, onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına, maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, sorunların günden güne artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölü salyangoz gördüyseniz:

  • Duygularınızı kimseyle paylaşmamalısınız.

Kahve falında ölü salyangoz görmek yeni sorunların çıkmasını ve çok kötü sonuçlar doğurmasını engelleyeceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine delalet eder.

Kahve falında evde salyangoz görmek yeni planlar yapacağına, sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında çok salyangoz görmek kendisine rakip olan insanların ortaya atacağı dedikoduları ortadan kaldıracağına, çok hayırlı işlere gireceğine, büyük zararlardan kurtulacağına inanılır.

Kahve falında salyangoz yediğini görmek rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine, elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına inanılır.

Kahve falında yeşil salyangoz görmek herşeyin iyi olması için mücadele edeceğine ve bu yolda bir an olsun yorulmayacağına, sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kabuklu salyangoz görmek alacağınız bir davetin sizi sevindireceğine, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında salyangoz toplamak eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine, kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında büyük salyangoz görmek gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, Allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatınızda şansınızın açılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir