AnaSayfa / Genel / Kahve falında deniz koy görmek

Kahve falında deniz koy görmek

Kahve falında deniz koy görmek birbir türlü sorunla boğuşmak zorunda kalınacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına, umutların yıkılacağına, yokluktan ve de geçim derdinden kurtulacağına, ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına işarettir.

Kahve falında deniz koy gördüyseniz:

  • Mücadele ya da rekabet gerektiren işlerle ilgilenebilirsiniz.

Kahve falında deniz koy görmek kişinin gönlünü alacağına, sıkıntısından kurtulacağına işarettir.

Kahve falında koynunda fare görmek para ve makam sahibi olacağına, yeni işlere gireceğine, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında koynuna para koymak neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, ardından yeni bir iş bulunacağına alamet eder.

Kahve falında yılanı koynunda görmek yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına delalettir.

Kahve falında koynuna yılan girmek hasta olacağına, çok büyük kazanç elde edeceğine, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında koynuna yılan girdiğini görmek elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında koynuna fare girdiğini görmek her geçen gün geçim derdinin çoğalacağına, kiracı olmaktan kurtulacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine rivayet eder.

Kahve falında koynunda bebek görmek yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine ve en doğru olanı bu sayede bulacağına, yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir