AnaSayfa / Genel / Kahve falında koynuna yılan girmek

Kahve falında koynuna yılan girmek

Kahve falında koynuna yılan girmek yeni bir şehre yerleşileceğine, iş hayatındaki ve aile hayatındaki sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, zafer ve zenginlik getireceğine, önemli kişi haline geleceğine ve toplumda itibar sahibi ve önde gelen kişiler arasında yer alacağına, işindeki verimliliğinin artacağına, umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine, sıkıntılarının sorunlarının biteceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, büyük fırsatlar yakalayacağına, bu fırsatları düzgün bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında koynuna yılan girmek gördüyseniz:

  • Yeni dostlarınıza fazla değer vererek eski arkadaşlarınızı ihmal ediyor olabilirsiniz.

Kahve falında koynuna yılan girmek özellikle akraba çevresindeki bir bayanın kişinin mutluluğuna gölge düşürecek işlerde bulunduğunun farkına varılacağına, sağlığının da uzun yıllar bozulmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında koynuna fare girmek rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, mutlu günlerin yaşanacağına, kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında koynunda yılan görmek bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine, çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında koynuna yılan girdiğini görmek planlarının işe yarayacağına, eğitimini sürdüren gençlerde ise askeri sınavlar veya önemli eğitim kurumlarının sınavlarında büyük başarılar elde etmek, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yılanın koynuna girdiğini görmek çok büyük bir sevgi ve azimle ibadetlere devam edileceğine, sevdiği bir kişi ile güzel ve hayırlı bir evliliğe adım atacağına rivayet eder.

Kahve falında yılanı koynunda görmek adının yayılacağına, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında koynunda kedi görmek hane halkı arasına nifak tohumları serpileceğine, yol yordam öğretileceğine alamet eder.

Kahve falında farenin koynuna girdiğini görmek kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına, rahatsızlıkların kısa süre içinde aşılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir