AnaSayfa / Genel / Kahve falında koynunda bebek görmek

Kahve falında koynunda bebek görmek

Kahve falında koynunda bebek görmek yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, hastalıkların uzak duracağına ve çok büyük kısmetler elde edileceğine, iç dünyasının da güzelleşeceğine, alınganlıkların hasıl olacağına, dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında koynunda bebek gördüyseniz:

  • Olayları telafi etmeniz gerekmediği gibi, tolere dahi edemeyeceğinizi düşünebilirsiniz.

Kahve falında koynunda bebek görmek zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına, büyük bir üne sahip olunacağına işaret eder.

Kahve falında koynuna fare girmek üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, fal sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine yorumlandığı gibi, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına işaret etmektedir.

Kahve falında koynuna para koymak sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, insanlar arasında hak ve adaleti gözetmeye işaret eder.

Kahve falında koynunda yılan görmek çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, rahata ereceğine, kurtuluş yollarına ulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında koynuna yılan girdiğini görmek üzücü, sinir bozucu ve fal sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine, iyi insan olmaktan vazgeçileceğine ve atılan bazı adımlardan ötürü kurulan bazı hayallerden vazgeçilmek zorunda kalınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yılanı koynunda görmek iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine, birçok sorunla karşı karşıya kalacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine inanılır.

Kahve falında yılanın koynuna girdiğini görmek aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına işarettir.

Kahve falında farenin koynuna girdiğini görmek kaderinin güzel ve hayırlı olacağına, gücünün ve şansının yaver gideceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir