AnaSayfa / Genel / Kahve falında demire tırmanmak

Kahve falında demire tırmanmak

Kahve falında demire tırmanmak geçim zorluğundan kurtulacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, bir daha sanki hiç gülemeyecek, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına, kişinin başkaları ile muhabbetinin artacağına, bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve sevilen bazı eşyaların çalınacağına, maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, yeni işlerin geleceğine, oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, bereketin eksileceğine rivayet eder.

Kahve falında demire tırmanmak gördüyseniz:

  • Bir ilişkiniz hedeflerinizle aranıza giriyor olabilir.

Kahve falında demirlere tırmanmak sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir destek verileceğine delalettir.

Kahve falında demir kapıya tırmanmak yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine, kararlarının çevresi tarafından dikkate alınmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında demire tırmanmak en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına işarettir.

Kahve falında demir merdivene tırmanmak işinde geniş yetkilerle donatılacağına, büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında iple yukarı tırmanmak borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dik yola tırmanmak sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine, maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tırmandığını görmek rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına, yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına alamet eder.

Kahve falında bir binaya tırmanmak işinin ehli durumuna geleceğine, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir