AnaSayfa / Genel / Kahve falında tırmandığını görmek

Kahve falında tırmandığını görmek

Kahve falında tırmandığını görmek başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, bir türlü istediği gibi bir yuva kuramamanın eksikliğini hissederek üzüntü çekeceğine, bir sebeple fal sahibinin deyim yerindeyse yıkılacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına inanılır.

Kahve falında tırmandığını gördüyseniz:

  • Bazı iş birlikleri veya ortaklıklar nakit akışınızın hızlanmasını sağlayabilir.

Kahve falında merdivene tırmanmak yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına, deyim yerindeyse kallavi bir kazanca kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında demir kapıya tırmanmak başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına tabir olunur.

Kahve falında yokuş yukarı tırmanmak hayal kırıklığı yaşanacağına, yaşam kalitesinin ve sahip olduğu imkânların artacağına delalettir.

Kahve falında sevgiliyle dağa tırmanmak işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, verilen sözlerin tutulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında duvardan tırmanmak büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine, rakipleri mağlup edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arabayla dağa tırmanmak küslüklerin biteceğine, sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dereden tırmanmak aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, üzüntü veren bir durumun iyice araştırılıp çözüme kavuşturulacağına işarettir.

Kahve falında binalara tırmanmak yaşadığı şehirde yeni bir işe gireceğine, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir