AnaSayfa / Genel / Kahve falında iple yukarı tırmanmak

Kahve falında iple yukarı tırmanmak

Kahve falında iple yukarı tırmanmak tatsız günlerin geride bırakılacağına, üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine, insanların hayır dualarının alınacağına,daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına, zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına, insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine, dönmeyen şansın artık döneceğine, sorunların ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında iple yukarı tırmanmak gördüyseniz:

  • Kafanızdakileri dile getirebilirsiniz.

Kahve falında iple yukarı tırmanmak bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına alamet eder.

Kahve falında yukarıya tırmanmak yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve kişiliği ve dürüstlüğü ile insanlar tarafından el üstünde tutulan biri olacağına, yaşadığı stres ve sinirden sonra çok kısa zamanda hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında merdivenle yukarı tırmanmak o arkadaşından büyük yardımlar alacağına, kendisine dert edindiği konularda büyük zararlara uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında yokuş yukarı tırmanmak birçok yeni bağlantı kurulacağına, zarar edeceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yukarı tırmanmak işe giren herkesin kalkınacağına, olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine delalet eder.

Kahve falında uçurumdan yukarı tırmanmak yaşadığı hayatın ve Allah’ın kendisine sunduklarının farkında olarak her gün şükrü eda edeceğine, sağlık sorunları ile ilgili bir haber alınacağına rivayet eder.

Kahve falında iple yukarı çekmek iş hayatında kendi emeklerinin sonuçlarını alarak parlak bir geleceğe sahip olacağına, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında iple yukarı çıkmak hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, kendisi kadar ailesinin de mutlu mesut günler geçireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir