AnaSayfa / Genel / Kahve falında demirlere tırmanmak

Kahve falında demirlere tırmanmak

Kahve falında demirlere tırmanmak başını ağrıtan konuları konuşarak ya da adli yollara başvuru yaparak çözüme kavuşturacağına, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, zor bir işe girileceğine, hayatının da herkesin imreneceği ve sahip olmak isteyeceği kadar güzel geçeceğine, geçireceği bir kaza sonucu ufak bir sakatlanma yaşayacağına, edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine işarettir.

Kahve falında demirlere tırmanmak gördüyseniz:

  • Yavaş yavaş tekrar eski hızına kavuşmaya başlıyor.

Kahve falında demirlere tırmanmak ancak daha sonraları sakinleşen kişinin karşısına çıkan önemli fırsatları görerek değerlendireceğine, hayırlı ve dürüst insanlar ile tanışacağına delalet eder.

Kahve falında demir merdivene tırmanmak büyük bir sorun oluşacağına, işinin gücünün rast gideceğine, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına delalettir.

Kahve falında demir kapıya tırmanmak fal sahibinin aile bireylerden birinin vefat edeceğine, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında demire tırmanmak bereket ve huzur getireceğine, bütçesinin genişleyeceğine delalet eder.

Kahve falında duvarda tırmanmak yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, hayallerinin yıkılacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine işarettir.

Kahve falında kedinin tırmandığını görmek büyük sorunlar yaşayacağına, artık daha dikkatli davranacağına delalet etmektedir.

Kahve falında iple yukarı tırmanmak çok istediği bir şeyin gerçekleşmeyeceğine, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine alamet eder.

Kahve falında kayalığa tırmanmak manevi mutluluğu tadacağına, bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir