AnaSayfa / Genel / Kahve falında demir merdivene tırmanmak

Kahve falında demir merdivene tırmanmak

Kahve falında demir merdivene tırmanmak elinde bulunan mal ve mülk sayesinde kendisine çok güzel bir gelecek oluşturacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, Allah’tan istediği her şeye kavuşacağına, muradına ereceğine ve onunla çok mutlu olacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, çaresiz hallere düşeceğine, parasal olarak bir kriz yaşanacağına, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında demir merdivene tırmanmak gördüyseniz:

  • Geçmişle ilgili halledilmesi gereken konular olabilir.

Kahve falında demir merdivene tırmanmak işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında demir kapıya tırmanmak sevgi ve barış ortamının kurulacağına, gelecekte kendisine çok daha hayırlı günler yaşatacak işler yapacağına işaret eder.

Kahve falında demire tırmanmak büyük maddi kazanç elde edileceğine, tez zamanda duyulacak hayırlı bir habere rivayet eder.

Kahve falında demirlere tırmanmak iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, başarısının yükseleceğine yorulur.

Kahve falında tahta merdiven tırmanmak gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında merdivenle yukarı tırmanmak yokluk ve geçim sıkıntısı ile geçen günlerinin de tamamen biteceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına yorulur.

Kahve falında ip merdivene tırmanmak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, iyilik bulacağına, şifa edineceğine işarettir.

Kahve falında merdivene tırmandığını görmek kısa süreli karlar elde edileceğine, borçlarını bitireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir