AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir binaya tırmanmak

Kahve falında bir binaya tırmanmak

Kahve falında bir binaya tırmanmak kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine, bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, tahmin edilmeyen bir yerden mal ve dünyalığın gelmesine, her konuda şansın yaver gideceğine, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, sorunların teker teker aşılacağına, maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine delalettir.

Kahve falında bir binaya tırmanmak gördüyseniz:

  • Tüm gerçekleri bilmeden bazı tezler geliştirmek doğru olmayabilir.

Kahve falında yüksek binaya tırmanmak hayallerin gerçeğe dönüştürülmesi için gidilen yolda zor duruma düşüleceğine, iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında binadan tırmanmak az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına, kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine ve bu nedenle de tüm düzeninin bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir binaya tırmanmak çok kazançlı yeni projeler ortaya koyacağına, onlarla çok iyi vakit geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında binalara tırmanmak birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına, zorlukların artacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında binaya tırmandığını görmek böylece kendine güveneceğine, itibar göreceğine, rahata kavuşacağına inanılır.

Kahve falında bina tırmanmak hayattan yana umudunun kırılacağına, kudretli kişiler arasına gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında binaya tırmanmak onun sayesinde paraya ve mutluluğa kavuşacağına, büyük ve başarılı adımlar atacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine işarettir.

Kahve falında yüksek bir binaya tırmanmak iş hayatında herkesin imreneceği bir konuma geleceğine, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir