AnaSayfa / Genel / Kahve falında demir kapıya tırmanmak

Kahve falında demir kapıya tırmanmak

Kahve falında demir kapıya tırmanmak böylece hayatının kolaylaşacağına, işlediği hayır nedeni ile çevresindekilerin taktirini kazanacağına, ziraat ve harmandan fayda görmeye, düşmanınızın sizinle uğraşamayacak kadar güçsüz olduğuna, kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, fal sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına, emeklerinin ve hak ettiklerinin karşılığını alamayacağına, bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında demir kapıya tırmanmak gördüyseniz:

  • Başkalarının iş veya sorumluluklarını yüklenmeniz durumunda sıkıntı yaşayabilirsiniz.

Kahve falında demir kapıya tırmanmak rızkında ve malından olacağına, emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine delalettir.

Kahve falında demirlere tırmanmak atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına, zor ve karamsar günler geçireceğine ve ruhsal olarak yıpranacağına alamet etmektedir.

Kahve falında demire tırmanmak sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına tabir olunur.

Kahve falında demir merdivene tırmanmak çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine, tartışmaların kavgaya döneceğine ve bu yüzden sevdiği ve değer verdiği birisi ile çok büyük bir ayrılık yaşayarak çok büyük bir üzüntü duyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kapıya tırmanmak işinin başına geçeceğine, kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine delalet eder.

Kahve falında demir kapının kapandığını görmek çabalarının boşa çıkacağına, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında demir kapı yaptırmak ancak durumundan kurtulmazsa kendisini çok bereketli ve güzel zamanlardan mahrum bırakacağına, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında demir kapıyı anahtarla açmak çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatında yeni kapılar açılacağına, hasret içinde kalacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir