AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçağa tutunmak

Kahve falında uçağa tutunmak

Kahve falında uçağa tutunmak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, eline geçen paraları tutamayacağına, istediği makama geleceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, sahip olduklarının kıymetini bileceğine, yaşamının tadını çıkaracağına, hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine, sahip olacağı zenginlik sayesinde çok büyük bir huzura kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında uçağa tutunmak gördüyseniz:

  • Kalben önemsediğiniz bir kişiyle ilişkilerinize olumlu etkisi olabilecek gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında uçağa tutunmak günahlarından tövbe eden kişinin dualarının da kabul olacağına, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine işarettir.

Kahve falında düşerken tutunmak sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tutunduğunu görmek gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine ve hayırlı bir kısmete, fal sahibi evliyse, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, kendisine ait olmayan bir işte çalışırken istenmeyen bir duruma düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında uçuruma tutunmak malını ve parasını sağlama alacağına, hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tahtaya tutunmak atılacak adımla birlikte çok iyi bir mevkiye giden bir yolun açılacağına, çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına işarettir.

Kahve falında kayaya tutunmak Allah tarafından çok büyük yardımlara mazhar olunacağına, yolculuğa çıkmaya inanılır.

Kahve falında ağaç dalına tutunmak yakın zamanda ev ya da araba alacağına, kazancının eksilmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında otobüse tutunmak uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine ve mutlu olunacağına, yaşanan kötü durumların düzeleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir