AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaç dalına tutunmak

Kahve falında ağaç dalına tutunmak

Kahve falında ağaç dalına tutunmak her zaman evlatlarına destek olacağına, ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, sıkıntı ardından huzurlu ve mutlu günlere, uğursuzlukların yakasını bırakmayacağına, hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına, sağlığının yerine geleceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, başarılarının artacağına, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına ve tüm barışma çabalarına rağmen bu kişi ile aranın bir türlü düzeltilemeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ağaç dalına tutunmak gördüyseniz:

  • Ortak girişimleriniz yeni maddi kazanımlara neden olabilir.

Kahve falında ağaç dalına tutunmak kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ağaç dallarına tutunmak aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine, sonrasında pişman olsa da kayıpların telafi edilmesi mümkün olmayan hale geleceğine işarettir.

Kahve falında ağacın dalına tutunmak sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, aile bireyleri ile birlikte yapılacak bir işten alınterinin fazlasıyla karşılığını bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dala tutunmak döktüğü alın terinin karşılıksız kalmayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına inanılır.

Kahve falında dallara tutunmak sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine, saygının hiç eksik olmayacağına inanılır.

Kahve falında ağaca tutunmak çalışmalarının karşılığını alacağına, çok büyük kazanç sağlanabilecek işlerin elden kaçırılacağına işarettir.

Kahve falında düşerken ağaca tutunmak aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına, sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağaç köküne tutunmak istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir