AnaSayfa / Genel / Kahve falında demire tutunmak

Kahve falında demire tutunmak

Kahve falında demire tutunmak elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, pek çok iş fırsatının ayağına geleceğine, yenileceğine, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, zinde kalacağına, rahat bir iş hayatının başlayacağına, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, bunların devlet kapılarından geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında demire tutunmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız veya sevgi temalı ilişkileriniz bazı yanlış anlaşılmaların ya da endişelerin ortadan kaldırılmasında faydalı olabilir.

Kahve falında demire tutunmak yeni projeler için kaynak elde edeceğine, zenginliğe sahip olacağına, kader çarkının kişiden yana döneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında demirden tutunmak rızkının azalacağına, ticarette şansının düşeceğine, sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında uçurumun kenarında tutunmak işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına, hakkı olanlara kavuşacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında ağaç dalına tutunmak galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine ve falı kapatan kişinin bunu tecrübe edeceği bir olay yaşayarak, bundan sonra hep başarılı işler yapacağına, bunun sonucunda da üzülüp sıkıntı yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çimene tutunmak insanlar arasında büyük itibar kazanacağına ve insanlardan hürmet göreceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine ve çok iyi paralar kazanılacağına inanılır.

Kahve falında kayaya tutunmak işinden geri kalacağına, geçim derdini bırakıp, canının derdine düşeceğine, özellikle de özel hayatında fırtınalar kopacağına inanılır.

Kahve falında gemiye tutunmak ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında yüksek bir yere tutunmak emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, kötü kişilerle karşılaşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir