AnaSayfa / Genel / Kahve falında demirden merdiven görmek

Kahve falında demirden merdiven görmek

Kahve falında demirden merdiven görmek iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına, çok büyük sıkıntılar çekileceğine ancak bu sıkıntılardan sonra daha büyük sorunlar yaşanacağına, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına, sonrasında konuşarak sorunları çözeceğine, gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine ve uzun zaman önce yapılmış olan bir hata yüzünden maddi ve manevi olarak çok yıpranacağına, yaşadığı zorluğun biteceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında demirden merdiven gördüyseniz:

  • Sağlık konusunda da dikkatli olmalısınız.

Kahve falında beyaz demir merdiven görmek alınacak yardım ve destek sayesinde çözüme kavuşulacağına, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine işarettir.

Kahve falında demir merdiven almak karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, ticaret hayatında beklentilerinin, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında demir merdivenlerden çıkmak sevinç ve sürura, evlendiklerinde eşleri tarafından çok sevileceklerine ve saygı göreceklerine, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına rivayet eder.

Kahve falında demir merdivenden cıkmak kendini çok iyi hissedeceğine, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında demirden merdiven görmek yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, alacağı borçları vaktinde ödeyemediği için arkadaş çevresiyle de arasının bozulacağına işaret eder.

Kahve falında demir merdivenden inmek cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında demir merdiven görmek hepsinin alın terinin karşılığı olacağına, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında demir merdivene tırmanmak eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, imrenilecek bir ev yaşantısının olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir