AnaSayfa / Genel / Kahve falında demir merdivenlerden çıkmak

Kahve falında demir merdivenlerden çıkmak

Kahve falında demir merdivenlerden çıkmak dertlerinin biteceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına, evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, fal sahibinin rahat bir nefes alacağına, kendisini çaresiz hissedeceğine, üzüleceğine, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında demir merdivenlerden çıkmak gördüyseniz:

  • Birçok konuda, önemli kişilerden destek görmeniz olasıdır.

Kahve falında demir merdiven çıkmak düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına inanılır.

Kahve falında demir merdivenlerden çıkmak ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına, arzularınızın gerçekleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında demirden merdiven çıkmak eline geçen fırsatları bu amaç doğrultusunda kullanacağına, parasının değerini bilerek hareket edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında demir merdivene tırmanmak işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine, iyi olan hayatının ve hayat şartlarının kısa süre içinde olumsuz yönde değişmeye başlayacağına işarettir.

Kahve falında beyaz demir merdiven görmek ilerleyen dönemlerde üst bir mevkiye terfi alınacağına, kişinin attığı adımların ve beklentilerinin sürekli boşa çıkacağına işarettir.

Kahve falında demir merdivenden çıktığını görmek pişmanlık duyacağı kararlar alacağına, üzüleceğine ve kendisini suçlayacağına alamet eder.

Kahve falında demir merdivenden inmek çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine, kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine inanılır.

Kahve falında demirden merdiven görmek aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, bereketli işlere gireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir