AnaSayfa / Genel / Kahve falında demir merdiven almak

Kahve falında demir merdiven almak

Kahve falında demir merdiven almak rahat, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, daha önce hiç yapmadığı şeyler yapmaya başlayacağına, huzursuz ve mutsuz olacağına, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, borçlarının hafifleyeceğine, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, gözyaşının dineceğine ve falı kapatan kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına, başının hiç dara düşmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında demir merdiven almak gördüyseniz:

  • Nasıl davranırsanız davranın istekleriniz bir bir gerçekleşiyor; olayları zorlamamalısınız.

Kahve falında demir merdiven görmek her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, maddi konularda kayıplar olacağına, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine delalettir.

Kahve falında demir merdivenlerden çıkmak sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında demirden merdiven çıkmak büyük bir ferahlık yaşanacağına, uzun süre işsizlik çekeceğine delalettir.

Kahve falında beyaz demir merdiven görmek eğer evli ise bir çocuk sahibi olacağına, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında demir merdiven çıkmak çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, hanesine güneş doğacağına inanılır.

Kahve falında demirden merdiven görmek sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, yaptıkları her işte emeklerinin karşılığını en güzel şekilde alacaklarına, ahiret hayatlarının da güzel olacağına alamet eder.

Kahve falında demir merdivene tırmanmak kötü karakterli bir kadına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine delalettir.

Kahve falında demir merdiven almak üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir