AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz demir merdiven görmek

Kahve falında beyaz demir merdiven görmek

Kahve falında beyaz demir merdiven görmek yaşamının takdir belgeleri ve ödüllerle dolacağına, çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, belalı kimselerle karşılaşacağına, başına tekin olmayan olayların geleceğine, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına, maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine, dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz demir merdiven gördüyseniz:

  • Bazi kisilerin tavirlarindan hoslanmiyor olabilirsiniz veya digerleri sizin hareketlerinizden hiç keyif almiyor olabilir.

Kahve falında beyaz demir merdiven görmek ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, afiyette giden düzeninden olacağına, kendisini ve adını yüceltecek ameller yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında demirden merdiven çıkmak eğer hali hazırda böyle bir şey zaten varsa bunun sonucunun fal sahibini sevindirecek şekilde olacağına, uzun ve endişeli bir dönemden sonra çok zarar görülen durumları ortadan kaldırmak için ortaklık kurulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında demir merdiven taşımak özellikle başkalarının gözünde güzel olmak ve değerli bulunmak için çaba harcanacağına, karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine işarettir.

Kahve falında demir merdivenden çıktığını görmek çok kötü durumlara düşüleceğine, umutlarının çoğalacağına delalettir.

Kahve falında demir merdivenden inmek yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, bu durumla doğru orantılı olarak da getiri sağlayacağına, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına alamet eder.

Kahve falında demirden merdiven görmek bir süre iş bulmakta zorlanacağına, büyük kazanç sağlanacağına, hayırlı işlere girileceğine alamet eder.

Kahve falında siyah demir merdiven görmek iş dünyası içerisinde çok büyük prestij kazanacağına, yolunun açılacağına, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında demir merdivenden cıkmak zorlukların çözüme kavuşacağına, gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir