AnaSayfa / Genel / Kahve falında demir merdivenden inmek

Kahve falında demir merdivenden inmek

Kahve falında demir merdivenden inmek sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, yapılan hataların tekrarlanmayacağına, doğru karar veremeyeceğine, kırgınlıkların geçeceğine, sıkılacağına ve üzüleceğine, fal sahibinin yakın bir zamanda çok büyük ve ağır bir hastalığa yakalanabileceğine, huzurlu aile ortamının yaşananlardan dolayı bozulacağına, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına alamet etmektedir.

Kahve falında demir merdivenden inmek gördüyseniz:

  • Belli bir konuyu ya da durumu tamamıyla değiştirebilecek güce sahipsiniz.

Kahve falında demir merdivenden inmek zarar edilen konuların ve çalışmaların sona ereceğine, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz demir merdiven görmek kendisini de, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına, bir hatadan yahut günahtan pişman olmaya yorulmaktadır.

Kahve falında demir merdiven çıkmak üst düzey çalışmalara imza atılacağına, kötü sözler duylacağına işaret eder.

Kahve falında demir merdiven görmek evlendiklerinde eşleri tarafından çok sevileceklerine ve saygı göreceklerine, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına, çok büyük kazançlar getireceğine inanılır.

Kahve falında demir merdiven taşımak fal sahibinin kazancının artacağına, birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında demir merdivenlerden çıkmak anne babaya müjde verileceğine, sıkıntılarının daha da artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında demir merdivene tırmanmak hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına, uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına alamet eder.

Kahve falında demirden merdiven çıkmak dertlerinin sona ereceğine, fal sahibinin işlerinin açılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir