AnaSayfa / Genel / Kahve falında demir merdiven görmek

Kahve falında demir merdiven görmek

Kahve falında demir merdiven görmek sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına, kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine, sabrederek hareket edilmesi halinde ilerleyen zamanlarda maddi olarak daha rahat olunabileceğine, herkesin şaşırtılacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, pek çok kişiyi arkasından sürükleyeceği gibi, gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına işaret eder.

Kahve falında demir merdiven gördüyseniz:

  • Ya da belli konular zorlandıkça sonuç başarısızlık olabilir.

Kahve falında demir merdivenden inmek aileden ayrı kalınacağına, kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında demir merdivene tırmanmak refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında demir merdivenden cıkmak çok hayırlı olayların ve gelişmelerin ortaya çıkacağına, yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında demir merdiven almak bir sebeple uzun zamandan beri yaptığı işinden olacağına, sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine delalet eder.

Kahve falında demir merdivenden çıktığını görmek bir kapının veya dönemin kapanıp, yenisinin başlayacağına, bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında demir merdivenlerden çıkmak o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine ve yine o insanın tatsız olaylarla karşılaşacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında demir merdiven çıkmak ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, Allah’ın kendisine tabiri caizse yürü ya kulum demesi ile alıp yürüyeceğine işaret eder.

Kahve falında demir merdiven görmek şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine, imkân sahibi olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir