AnaSayfa / Genel / Kahve falında demir merdivenden cıkmak

Kahve falında demir merdivenden cıkmak

Kahve falında demir merdivenden cıkmak evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına, başarılarının artacağına ve uzun süre devam edeceğine, fal sahibinin yakın bir zamanda çok büyük ve ağır bir hastalığa yakalanabileceğine, işlerin rayından çıkacağına, mesleki anlamda geriye düşüleceğine, ahiret hayatı için güzel hareketlerde bulunacağına delalettir.

Kahve falında demir merdivenden cıkmak gördüyseniz:

  • İlerleyebileceğiniz alanlara konsantre olmalısınız.

Kahve falında demir merdivenden cıkmak sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, iş ile ilgili problemlerden ötürü çok büyük zorluklar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında merdivende cıkmak hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine, yaptığı her hamle ile daha kötü bir olayla karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında merdivenden cıkamamak eline çok büyük kazanç geçeceğine, işlerin büyük bir açmaza gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında cıkma teklifi etmek eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, kolaylıklara ve ayrıcalıklara sahip olacağına inanılır.

Kahve falında yüzünde sivilce cıkmak dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında altın cıkarmak yetki ve imza sahibi olacağına, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evin catısına cıkmak işlerini ve hayatını alt üst edeceğine, işlerinde başarılı olacağına, ticarette ilerleyeceğine alamet eder.

Kahve falında evin üstüne cıkmak sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına, mesleğini severek ve kusursuz yaptığına, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir