AnaSayfa / Genel / Kahve falında demirden merdiven çıkmak

Kahve falında demirden merdiven çıkmak

Kahve falında demirden merdiven çıkmak kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine bu sayede de eskisi gibi başarılı işlere imza atacağına, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine, çok büyük kişiler ile çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakında çok büyük kazançlar elde edecek bir çalışmanın temellerinin atılacağına, fakirlik ve yokluk göreceğine, bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, iyilik görüleceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, insanları kıracağına, üzeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında demirden merdiven çıkmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin hayatlarını kolaylaştırmak veya rahatlatmak adına ileride pişmanlık duyabileceğiniz düzenlemelere veya anlaşmalara onay vermek üzeresiniz.

Kahve falında demirden merdiven çıkmak her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına, kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine alamet eder.

Kahve falında demir merdivenlerden çıkmak mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına, uzak bir yerden gelecek iş teklifinin kabul edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında demir merdiven çıkmak mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine, bedeninin de iyileşeceğine inanılır.

Kahve falında demir merdivenden cıkmak büyük bir projenin başına geçileceğine, fal sahibinin uykusuz ve mutsuz günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında demir merdiven taşımak borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, üzüntülerin biteceğine ve hayal edilen şeylere kavuşulacağına işarettir.

Kahve falında demir merdivenden inmek eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına ve epey bir süre sıkıntı çekeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında demir merdiven görmek bazı kaynakların tükeneceğine, kendisine akıl hocalığı yapan kişilerden büyük darbeler alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında demir merdiven almak çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve zorlukların aşılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir