AnaSayfa / Genel / Kahve falında demir merdiven taşımak

Kahve falında demir merdiven taşımak

Kahve falında demir merdiven taşımak kendisini Allah yoluna adayacağına, çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, bazı kişilerin kalbini kıracağına, sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine, sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına, her geçen gün daha büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında demir merdiven taşımak gördüyseniz:

  • Bazı bağlantıları koparabilirsiniz.

Kahve falında demir merdiven taşımak alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına, hayallerindeki eve sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında demir merdiven çıkmak eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, imkânların günden güne azalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında demir merdivenden cıkmak hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına, rızkının genişleyeceğine, fal sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine, sağlıklı, huzurlu, yüksek moralli olacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz demir merdiven görmek yaşam sevincinin geri geleceğine, elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında demir merdivenlerden çıkmak işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve çok uzun zamandan beri hayali kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında demir merdivene tırmanmak rakiplerini yeneceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında siyah demir merdiven görmek ancak daha sonra yaşanacak bazı hayırlı olaylar sayesinde durumların düzeleceğine, sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine delalet eder.

Kahve falında demir merdivenden inmek hasta ise iyileşeceğine, kendisini çok iyi hissedeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir