AnaSayfa / Genel / Kahve falında demir merdiven çıkmak

Kahve falında demir merdiven çıkmak

Kahve falında demir merdiven çıkmak her çalışmanın büyük başarılar kazandıracağına, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına, helal ve geniş rızık elde edeceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, kötü kişilerle aynı mekânda bulunmak zorunda kalacağına, kazancın düşeceğine, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına ve sorunların aşılması konusunda yardım edeceğine, çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında demir merdiven çıkmak gördüyseniz:

  • Belli bir işe kalkışmak, belli bir hedefe ulaşmak veya zorlu bir konunun altından kalkmak istiyorsanız elinizden gelenin en iyisini ortaya koymalısınız.

Kahve falında demirden merdiven çıkmak aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına, iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında demir merdivenlerden çıkmak evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına delalettir.

Kahve falında demir merdiven çıkmak verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine, zorlukların biteceğine, edilen duaların ve yapılan yardımların Allah katında karşılığını bulacağına, büyük kazançlar elde edeceğine ve kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı çalışmalar yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında demir merdiven almak maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine, işlerinin tutacağına delalettir.

Kahve falında demir merdivenden cıkmak sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz demir merdiven görmek insanlar tarafından daha büyük bir baskı göreceğine, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine rivayet eder.

Kahve falında demir merdiven taşımak yapılan hataların yakında telafi edileceğine, sorunların gittikçe artacağına rivayet eder.

Kahve falında demirden merdiven görmek yeni bir araba satın alınacağına, parasız ve ekmeksiz kalacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir