AnaSayfa / Genel / Kahve falında demir sesi duymak

Kahve falında demir sesi duymak

Kahve falında demir sesi duymak âlim kişiler arasına gireceğine, itibar kazanacağına, uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine, giderek daha da moralsiz ve isteksiz bir hale gelmesinden dolayı iş yaşamında da büyük sorunlar yaşayacağına, işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine, sevineceğine, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına, kendi işini kurup hayallerini teker teker yerine getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında demir sesi duymak gördüyseniz:

  • Mücadele ya da tartışma ortamlarında sizden beklenen güç figürü olma rolünü bir kenara bırakmalısınız.

Kahve falında demir sesi duymak zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine, ardından verilen kararın uygulamaya konulacağına delalet eder.

Kahve falında sur sesi duymak çevresinin genişleyeceğine, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında para sesi duymak kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, sağlık ve hayır getireceğine alamet eder.

Kahve falında çatışma sesi duymak yuva kuracağına, malının artmasına, bereketlenmesine alamet eder.

Kahve falında üç harflilerin sesini duymak dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine, epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına işarettir.

Kahve falında ölüden ses duymak yalnız hissetmeye, bir türlü karar verilemeyen bir konuda fırsatların kaçırılacağına yorulur.

Kahve falında kilit sesi duymak işlerinin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında kocanın sesini duymak elinin bollaşacağına, mallarının ve kazancının çoğalacağına, böylece hayatının da düzene gireceğine, başına uğursuzluklar geleceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir