AnaSayfa / Genel / Kahve falında üç harflilerin sesini duymak

Kahve falında üç harflilerin sesini duymak

Kahve falında üç harflilerin sesini duymak kazanılan paraların hayır için kullanılacağına, büyük bir üzüntü yaşayacağına, yokluk içine düşeceğine, sağlık sorunlarından kurtulacağına, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine, kişinin zor günlerden geçeceğine, hayatın kişinin yüzüne güleceğine, kendisine istediklerini nasip edeceğine, rızkının artacağına, maddi olarak çok rahat edeceğine, hayatını yoluna sokacağına işaret etmektedir.

Kahve falında üç harflilerin sesini duymak gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınız, akrabanız ya da komşunuzla anlaşmazlık yaşayabilirsiniz.

Kahve falında üç harflinin sesini duymak bekar kimseler için ise muradının gerçek olup, güzel bir evlilik yaşanacağına, mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına delalet etmektedir.

Kahve falında üç harflilerin sesini duymak işinin gücünün rast gideceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin birinin sesini duymak eğlenceli günler geçireceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına rivayet eder.

Kahve falında fare sesleri duymak önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına, sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına işarettir.

Kahve falında öleceksin diye ses duymak mutluluğun ve kazancın azalacağına, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölen eşinin sesini duymak elini attığı her işten hayırlısıyla ve alnının akıyla çıkacağına, bir sebeple çok zor ve sıkıntı verici durumlara düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında cin sesi duymak özellikle şehir dışında eğitimlere gideceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sesi duymak maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, çalışmalarının takdir edileceğine, pek çok kişiyi idare edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir