AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüden ses duymak

Kahve falında ölüden ses duymak

Kahve falında ölüden ses duymak itibar göreceğine, çok büyük üzüntüler yaşanmasına sebep olacağına, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine, rahmet ve bereketin çabuk meydana gelmesine, ibadete ağırlık verileceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel olayların yakın bir zaman içinde gerçekleşeceğine, çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, beklenmedik bir sebep yüzünden akrabalarla tartışma yaşanacağı tabir olunur.

Kahve falında ölüden ses duymak gördüyseniz:

  • Bazi kisilerin tavirlarindan hoslanmiyor olabilirsiniz veya digerleri sizin hareketlerinizden hiç keyif almiyor olabilir.

Kahve falında ölü insanın sesini duymak deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına ve haydan gelenin yine huya gideceğine, kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında ölü birinin sesini duymak rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, çok hayırlı işlere gireceğine bu sayede büyük miktarda para kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölü bir insanın sesini duymak çeşitli tartışmalar yaşanacağına, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına yorulur.

Kahve falında ölülerin sesini duymak doğa, yaşam, ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına, sessizliğe daha çok ihtiyaç duyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölü sesi duymak kulluk görevini ihmale edeceğine, arsız, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında ölüden ses duymak kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına, okuyacağına ve bilgileneceğine, yollarını ayıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölünün sesini duymak canının kıymetini bileceğine ve mümkün olduğunca hayattan zevk almaya çalışacağına, insanlar arasında barışın sağlanacağına inanılır.

Kahve falında ölü kişinin sesini duymak ölümcül hastalıklara işaret, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir