AnaSayfa / Genel / Kahve falında çatışma sesi duymak

Kahve falında çatışma sesi duymak

Kahve falında çatışma sesi duymak sorunların tamamen biteceğine, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına, deneyim kazanacağına, imkanlarının genişleyeceğine, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına, göğün sallandığını görmesi, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine, kazancını çoğaltacağına, çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına ve bu sayede işlerini daha rahat ve kolay bir şekilde ilerleteceğine, başarılar elde edileceğine, kişinin muradına ereceğine ve yaşamak istediği herşeyi yaşama şansına nail olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çatışma sesi duymak gördüyseniz:

  • Duygusal kararlar vermemeye çalışın.

Kahve falında çatışma sesi duymak sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına, önündeki engellerin de ortadan kaybolacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mezarlıktan sesler duymak sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında osuruk sesi duymak kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına, gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine, imkânlarının çoğalacağına tabir olunur.

Kahve falında top sesi duymak herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında tanıdığın birinin sesini duymak uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, eskisinden de iyi olacağına yorulur.

Kahve falında evliya sesi duymak platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına, üzüleceğine, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında melek sesi duymak ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayak sesi duymak yaptığı her hamle ile daha kötü bir olayla karşılaşacağına, bekarlar için evlenmeye işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir