AnaSayfa / Genel / Kahve falında sur sesi duymak

Kahve falında sur sesi duymak

Kahve falında sur sesi duymak çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, dönüşünde iş anlamında da yeni girişimlerde bulunacağına, üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, de elinin bollaşacağına, üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine, kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, bu sıçrama sayesinde iş kapılarının kendisine tamamen açılacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine işarettir.

Kahve falında sur sesi duymak gördüyseniz:

  • Şansınızın her zaman size yardım edeceğinden emin olun.

Kahve falında sur sesini duymak eşler arasını bozmaya çalışan bir kadının haneden uzaklaştırılacağına, anne baba dualarının alınacağına ve sonunda büyük kazanç elde edilecek bir yola girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sur sesi duymak isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski sur görmek sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına, kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına kendi içine dönüp, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine işarettir.

Kahve falında suriye sınırını görmek aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına, birlikte çok kazanç sağlayacak bir işe gireceklerine, fal sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine inanılır.

Kahve falında suriyeli görmek kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, bu sayede kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, hayallerine kavuşmaları için gereken şeylerin sağlanacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz araba surmek yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, bir sebeple kendisini çok büyük bir sıkıntının içinde bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında survivor görmek bedeninin de iyileşeceğine, işindeki bereketin, bolluğun ve verimin de artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında suriyeyi görmek yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir