AnaSayfa / Genel / Kahve falında para sesi duymak

Kahve falında para sesi duymak

Kahve falında para sesi duymak yapılan işin, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına, yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, işlerinin bozulacağına, eline güzel fırsatların geçeceğine, sorunlarının çözüme kavuşacağına, kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, kötü alışkanlıklarından arınacağına, doğru yolu bulacağına, dinde olgunlaşacağına, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine, çok üst mevkilere yükseleceğine ve hayal ettiği şeylere daha kısa zamanda kavuşacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında para sesi duymak gördüyseniz:

  • Çok fazla denenmemiş şeyler denemeniz durumunda, hayatınızı değiştirebilecek şeyler söz konusu olabilir.

Kahve falında para sesi duymak falı kapatan kişinin gönlüne ve kafasına göre bir kişi ile birliktelik yaşayacağına, sıkıntılarınızın bir müddet daha devam edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bozuk para sesi duymak gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evliya sesi duymak müjdeli ve güzel haberler alacağına, iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına rivayet eder.

Kahve falında silah sesi duymak çevresindeki kişileri de araya sokarak destek olacağına, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kaplan sesi duymak kendisi ile gururlanacağına, kişinin evlatlarının artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında nal sesi duymak hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, çok üzüldüğü ve sıkıntıya düştüğü durumların son bulacağına işarettir.

Kahve falında korkutucu ses duymak yakınlarından duyacağı ağır, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, arzularına kavuşacağına yorulur.

Kahve falında serçe sesi duymak gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine, ancak sonunda büyük bir zarar göreceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir